GERAM….TENSION

today ader satu kejadian yang tak disangka-sangka
well…aku kena supervised oleh org admin..
well actually bukan tugas die sebenarnya…org lain yang sepatutnya buat, tapi die nie mcm giler kuasa sikit…
tak tahulah apa yang die nak tunjukkan..
well, at least aku ikhlas buat keje..
company bayar gaji aku and aku buat keje aku sebaik yang mungkin…
bukan mcm KAU…curi tulang…
satu benda pun kau tak tahu…
BLAH LA…

Advertisements
This entry was posted in mental pressure, myself, office matters. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s