Barang Dapur

Lupa la nak citer…last Sunday, ayah ajak gi Carrefour untuk beli barang dapur…so memandangkan dah lama ayah tak membeli barang dapur, sekali beli, mak aiii…reganya
gila seh…..tak ader la beli aper-2 yang mahal pun (eg: tv atau pun any others things..) tapi ini cuma barangan dapur sahaja….
Aku tak tahulah mcm mana nnt aku kalau ader rumah sendiri…nie pun duduk ngan parents dah rasa mcm2 kesenangan…bila duduk sendiri…semuanya kena kuarkan duit sendiri…bil api, air, telephone dll…
This entry was posted in Ayah, groceries and foods shopping, my home, supermarket. Bookmark the permalink.

One Response to Barang Dapur

  1. viruspadu says:

    umangaiii…panjangnya plastik tu.. kalau susun2 tu… pehh… daripada ruang tamu sampai dapur tu hehehebyk sungguh membeli yer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s