Run For Fun – ASTRO Ceria


Last Sunday…we all went to this event….ASTRO CERIA Run For Fun tapi tak fun langsung… Buat penat aje datang all the way dari KL ke Shah Alam…. Tapi memandangkan dah bagi assignment untuk students cover that event, kena la jugak menjengukkan muka….


Antara artis yang menjayakan event tu…Zahid & Farah AF2, pemgacaranya, Reza, Farish and Zainal Alam Kadir


Dafi “Baik Punya” – the performer

Whazz Up, Whazz Up Mila

So, bawak Danish nie pun semata- mata nak tengok Geng Bas Sekolah aje…kalau tak jangan harap la…

Lepas tu, we all terus balik rumah…
Disebabkan dah pukul 12 noon….

Terus beli nas bungkus ajelah..(malas nak masak)
So, we all singgah kat our favorite nasi ayam kat Medan Selera Taman Melawati
Nasi Ayam Hainan @ Nasi Ayam Uncle

Memang kaw nasi ayam die…..
Tambah plak makan nasi ayam ngan air signature die….air cincau
Memang terangkat….
Masa aku keje kat area Taman Melawati nie, mmg suka giler makan nasi ayam uncle nie…actually uncle nie Cina….entahlah yer, ada yang kata die nie masuk Islam dll….punya ramai peminat nasi ayam die nie, sampaikan pakcik sebelah tu sudah jealous sama uncle..buat citer katanya uncle nie pakai ayam tak sembelih la…bila org Melayu dtg beli kat kedai uncle nie, mesti die akan ckp mcm tu…uncle tu buat bodoh aje….sampaikan MPAJ dan JAIS datang la buat siasatan…..gara-gara pakcik sebelah tu punya mulut….so uncle tu pun, siap suruh supplier ayam die which is orang Melayu buat surat dan tunjuk permit die lagi…padan muka…..hahahahah

Nasi Ayam Roasted

Nasi Ayam Steamed

Kat sebelah kedai Uncle nie plak, ada gerai mamak….beli plak rojak…mmmm lazat…


Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Run For Fun – ASTRO Ceria

  1. viruspadu says:

    aik x best eknape eknampak mcm ramai ajer artis tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s