Hadiah dari Mummy


Last week, masa we all pegi Mid Valley, Papa Jack suruh la menyinggah Toys R Us..kononnya nak belikan Danish toys….biasalah budak-budak, bila dah masuk “syurga” sampai tak tahu nak memilih yang mana satu…..lama jugaklah we all menunggu die memilih his toys…biasanya dia akan memilih toys kegemarannya Thomas the Tank Engine or Bob The Builder…tapi entah apa yang berfikiran dlm kepala die…pegi ngambik drum set plak…

So, bila tiba kat kaunter plak, die ternampak satu set Lego Bob the Builder…terus die ambik nak beli la…Papa Jack plak tak kasi ambik sebabnya die dah ambik banyak sgt mainan, so Papa jack pun buat berbagai-bagai helah supaya die tak ambik the Lego…

Nak dijadikan cerita, bila sampai kat rumah…terus Danish tanyakan Lego tu…ALAMAK ! Dia ingatla plak…jenuh pujuk beli lain kali tapi budak-budak, mana die nak paham…

So, naluri seorang Ibu…(chewahhhh) yang tak sampai hati dengan permintaan anaknya pun membelikan la mainan tu…Nasib baik la kat Jaya Jusco kat Wangsa Maju tu ada….and also ader less 10%, so, rembat la..

Bila bawak balik, dengan senyuman si Danish pun membukanya…mmg suka giler la die

This entry was posted in Danish, Mummy's note, playtime, shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s