Outing @ Sungei Wang

Senyuman setelah berjaya membeli DVD Simpsons




Senyuman meleret selepas berjaya memujuk Daddy membeli bola

Our Danish nie kalau gi jalan-jalan…ader aje benda die nak beli….masa we all pegi Sungei Wang last Sunday, 2 benda nie yang dibelinya….The first one, masa Dadddy Jack masuk Al-Ikhsan nak carik jersey…tup-tup kat tangan Danish dah pegang bola…mmg tak boleh lekang ngan bola..kat rumah tu dah berjenis-jenis bola dah….okay fine..then jalan-jalan lagi….Daddy Jack nak cari game untuk PSP die…ternampaklah pulak si Danish nie DVD Simpson The Series….haruk tullah…beli jugaklah….lepas dapat semua barang2 die…terus ajak balik..abis, Mummy tak habis jalan lagi, mcm mana ?

This entry was posted in Danish, family outing, interest, my family. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s