Regular Check-up Series 02

Last week buat regular check up at APSH with Dr. Marlik Abu…he’s my gynae since my first boy lagi…Very nice doctor….and also Dr Marlik nie jugaklah yang menyambut kelahiran aku masa Ibu melahirkan aku 32 tahun yang lalu….kebetulan, kan… Sekarang, klinik Dr Marlik nie dah canggih….kalau dulu, machine scanning die biasa-biasa aje…la nie boleh buat 4D. Bila 4D nie, boleh la tgk keadaan baby kiter tu, lagi clear you….so, so here is my baby (yang tak dapat tahu lagi whether it’s a boy or girl)


Masa nie my baby dah about 12 weeks….My doctor nie senang aje keje die..malas nak buat normal delivery, suka buat caesar aje…dah siap book untuk aku buat caesar on 10 October 2008…WHAT ? Dr Marlik….can you please hold the date tak….tu masa raya la…nnt tak dapat pegi open-house…huhuhuhuh

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Regular Check-up Series 02

  1. lily lotus says:

    hot-momma!wahh..bleh plan2 ekk bilacaesar..hikss..anyway niceblog😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s