Ayah di Parlimen




Ayah mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen Paya Besar and in the same time bersidang di Dewan Rakyat ke 12.Gambar nie diambil pada hari pertama persidangan. Tak sempat nak download on the first day tu….Ayah duduk satu section ngan Dato Mukhriz and also Khairy Jamaluddin…Khairy duduk bahagian atas skali…Kenapa yer ? hehehehe

Anyway, semenjak dua menjak nie, ayah asyik balik lambat aje…dlm kul 12 baru balik rumah..bersidang sampai malam..kesian ayah…bila balik rumah semua orang dah tido….

Ibu plak tak ader kat rumah…Ibu ader persidangan jugak kat Kuantan…Persidangan isteri-Isteri Wakil Rakyat Pahang@Teratai until next week…hai sibuk tul Ibu ku ini…

Tak aperlah ayah…inilah pengorbanan ayah untuk rakyat…menyuarakan pendapat rakyat di dewan..

Bak kata Danish ” Hidup Ayah Nan”

Advertisements
This entry was posted in Ayah, Parlimen. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ayah di Parlimen

  1. Ceera says:

    ayah akak ke tu..bangganye ayah jadik ahli parlimen kan, =P

  2. Gina says:

    Bangga tu mmg la bangga…tapi kesian gak ngan die sebab nak memuaskan hati rakyat nie bukannya senang….

  3. lily lotus says:

    sape pun dia he’s ur greatestfather..shud be very proud of him ;)mesti rindu nk jmpa dia slalu kan..takpelah deep from his heart dia ttp sayangkan ur family n u all still no.1 dlm diri diacewahh..mcm tau aje :P..just my 2 cents..*_cheers_*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s