Just the two of us

Balik kerja semalam, Daddy Jack ajak singgah One Utama..hajatnya nak beli beg untuk Danish coz we all nak pegi bercuti in Jun nanti, so memandangkan this is the first time Danish nak travel jauh, so kenalah cari beg untuk die.

Memandangkan musim cuti sekolah, so orang agak ramai jugaklah…lepas tu ader plak Winnie the Pooh and the Gang buat show kat sini, lagi la ramai..

We all singgah at Samsonite Black Label punya kedai cos Daddy Jack sangat berkenan ngan beg die untuk budak-budak tu..Sammies Collection..belek punya belek…dapat la satu yang berkenan di hati.

Lepas tu, we all singgah la plak kedai favorite..Mothercare..tgk banyak plak Bob the Builder punya collection..kalau bawa Danish, sure die paksa we all beli.

Bila perut terasa lapar…tak tahu nak makan aper..ternampak pulak Yoshinoya..yummy, yummy.Yoshinoya nie is one of the Japanese food yang aku and Daddy Jack boleh layan…Danish pun suka gak ngan beef bowl die..we all tak brapa minat sgt ngan sushi so this is the only Japanese Food yang we all layan.

Then, singgah MPH nak belikan hadiah for anak my officemate…kelabu mata la nak pilih buku kat sini..so at last nie la hadiah untuk Iman

We ask the service counter untuk balutkan the present tapi kejenya lembab ya amat..kalau tahu baik balut sendiri…


Tara…ni la hasilnya….can’t wait to give it to my officemate..sure die terkejut.

This entry was posted in Daddy Jack, One Utama. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s