Mamak

Rabu lepas, ayah balik lambat jugaklah dari Parlimen, dlm kul 8 lebih..aku balik keje tgk Ibu pun tak ader lagi…Ifa ckp Ibu kuar gi beli barang, so sampai malam pun tak balik lagi..Ayah called ckp rupanya they all ader kat Pelita Ampang. Memula tu ingatkan tak nak pegi, tapi bila Danish terdengar, terus nak pegi, so aku, Danish, Daddy Jack and My sis, K.Nyah trus ke sana la.


Danish nie kalau ke Mamak, suka nau makan tosai atau roti telur..tgk la aksinya…so adorable la anak Mummy nie…

This entry was posted in Danish, eating place, mamak's, my big family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mamak

  1. ney says:

    alahai.. comel nye la…~~

  2. Mommy Lily says:

    salam ginayummy…suka makan kt mamak juga. tp sekali sekala la..kalau selalu muak gakk

  3. Mommy Lily says:

    i link yours to my blog ye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s