Ibu’s Collection


Ni la collection kasut Ibu yang dibeli di warehouse hari tu…siap pesan ngan aku supaya ambik gambar, nnt nak letak kat kotak kasut..kiranya mcm buat labeling la nie..

Kasut nie harga asalnya around RM319 sahaja, tapi after less Ibu managed to get about RM50 only.

Kasut nie Ibu ckp masa zaman die muda-muda dulu dah ader this design, so maybe nak mengenang kenangan lama la tu.

Kasut nie untuk office

Ibu akan banyak ikut ayah di dinner, so, memerlukan kasu-kasut yang mcm nie..tapi kalau gi istana, kenalah pakai kasut yang tertutup.

Nice one !

Kasut for casual

Ibu tak dapat memilih, samada nak let go this shoe or not..tapi mcm tak nak jual…

Aku suka yang ini…nnt boleh pinjam yer Bu…

A simple but nice one

Wedges

Basically, semua kasut-kasut yang Ibu pilih reganya dalam lingkungan RM30 aje…percaya tak ? Tapi end up bil 1k jugaklah…hope Ayah tak baca la blog aku nie…kalau tak, sure Ayah tak akan belikan Ibu kasut lagi pasal stok kasut Ibu nie sampai Raya pun ada yang tak pakai lagi..heheheh
This entry was posted in Ayah dan Ibu, branded stuff, my big family, myself. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s