Kasut lagi

Hari tu aku ckp ngan Daddy Jack masa first day gi Warehouse Sale tu tak nak membeli aper-aper..tapi adik aku, Didi tu bawak balik kasut-kasut yang orang tak beli ataupun yang lebihan stok tu balik umah, mcm meroyan la semua org menengoknya..aku just beli 3 pasang aje…total RM100 sahaja, tapi tak tahulah nak pakai bila.

Sandal nie akan dipakai waktu kasual aje…especially nak pegi long holiday next week


Kasut nie, rasanya lepas bersalin baru boleh pakai kut…..tapi kalau nak buat giler, pakai gak waktu raya nnt

hmmmm…….

Masa kat warehouse sale tu, aku tak lupa membelikan 2 pasang kasut untuk our maids….untuk Ifa ngan Nor, kasut nya lebih kurang sama…kalau tak berkenan, nnt beli lain, kay.

Kasut Ifa

Kasut Ifa lagi

Kasut Nor plak

Kasut Nor lagi….
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s