Danish and the present

Danish dapat banyak sgt present on his birthday…thanks a lot …

Hadiah nie dari Ibu….hadiah pun nak sama tinggi aje ngan Danish
tapi Ibu ckp mcm tak sesuai aje nak bagi kat Danish..hmmmmm

Scooter rupanya…mmg patut pun Ibu rasa mcm tak sesuai..

Nie hadiah dari Kak Teh @ Mama Baby Sara

Hadiah dari Abby….game pancing ikan.

Sibuknya anak aku nie nak membuka hadiah

Didi bagi set dough Thomas and Friends…mmg favorite Danish nie

Another present

Shaq ngan Iman pun sama sibuk gak

Berposing ngan hadiah dari Mak Uda, Iman, Hakim and Shaq

Nie hadiah dari Mummy yer…..Apalah gamaknya kat dalam tu yer..

Ooo..kalau tgk pada kotak tu, Thomas tapi what is it ?

Mummy bagi Learn & Explore Laptop Thomas for Danish. Mummy tahu, Danish mmg suka sgt ngan Thomas and Friends.

Nie hadiah dari Daddy plak…apa yang Daddy bagi Danish.Nampak kotak tu mcm besar aje

Tak sabar-sabar nak bukak nie

Sedaya upaya Danish nak membukanya

Oooo…Danish dapat Thomas jugak..tapi nie train set..Thanks Daddy

Our maids pun bagi Danish hadiah jugak, tapi tak sempat nak ambik gambar la.
This entry was posted in birthday, celebration, Danish, family events, gift, my family. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s