Day 02 – Matang Wildlife Center

Lepas we all keluar dari Kampung Budaya, Winston nie ajak we all tgk hisupan liar sebabnya die ckp Danish mesti suka tempat tu…we all ingatkan dekat ajelah…bapak jauhnya. Dah la jalan die tak rata…sakit perut aku dibuatnya. Masa sampai kat Matang Wildlife nie, tgk tempat nie sunyi aje..we all dah cuak dah takut tutup aje..tapi rupanya tak ader org pun.


Masuk sini pun kena bayar jugaklah…dewasa RM10 sahaja…nie kiranya mcm jungle trekking la nie.








Advertisements
This entry was posted in Danish, leisure activity, my family, Sarawak, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s