Day 03 – Guar Angin

Masa we all on the way balik dari Sarikin, Winston ajak kami singgah kat Guar Angin di mana ader banyak sarang burung layang-layang kat sini. Alamak..adakah tempat tu jauh mcm Matang Wildlife tu ? Oh Tidak rupanya..dlm 5 km aje..puhhh, nasib baik.

So tempat nie mcm hutan simpan jugaklah yang ader gua penempatan habitat kelawar dan juga burung layang-layang.







Danish nie kan takut gelap, so we all tak masuk dlm sgt la..just kat luar aje. Tapi tmpt nie mmg sejuk la. Mmg nampak la kelawar tgk tido kat gua tu and bunyi burung layang-layang dlm gua nie.

We all lunch kat Satok…hajat dihati nak singgah Pasar Satok, tapi Danish dah mcm tak selesa aje. Dahlah panas then org pun mcm dah ramai sgt. So, we all end up shopping lagi kat Waterfront aje beli souvenir untuk saudara-mara dan jugak kawan-kawan.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s