Birthday Danish @ Kuantan

27/06/08 hari tu, we all semua adik bradik balik Kuantan..me and husband balik malam Khamis tu ngan ayah and ibu..nak balik lama la sikit pasal we all nak buat preparation tuk birthday Danish kat Kuantan. Dah lama ayah nak buat birthday Danish kat Kuantan nie, tapi we all tak berkesempatan..so memandangkan on 28/06/08 is Ayah’s Birthday, so buatlah jugak..lagipun ayah dah invite ramai budak…bila tanya brapa..jawapannya dlm 200 budak. Melopong la we all..ramai tuuu.

Ayah siap buat banner lagi untuk majlis Danish nie. Dari jauh dah nampak dah. Masa ayah mintak gambar nie, ingatkan nak buat per..tak sangka plak nak buat banner semua.
Banner nie Daddy Jack yang paksa students die buatkan. We all tak sangka la dah buat yang real punya. Nie pun pki lukis aje tapi mmg superb giler la hasil kerja students Daddy Jack nie.














This entry was posted in birthday, Daddy Jack, Danish, Kuantan. Bookmark the permalink.

One Response to Birthday Danish @ Kuantan

  1. lily lotus says:

    wahh..mesti havoc gila kan..hehe anyway hepi birthday to danish!*_*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s