Busy skit

Lately nie, aku agak busy sikit la sebab students nak exam, then busy marking papers lagi

So, skrg nie students tgh syok bercuti, so aku kena marking paper till 15 July cos system will be closed.
Aku kena baca lebih kurang 53 answer scripts..perghhhh pening beb..mcm2 jawapan ada…

So, alhamdulillah, semuanya dah settle hari nie..dah key in pun the grade and everything and boleh lah enjoy during the weekends.

Advertisements
This entry was posted in myself, office matters, profession, Students. Bookmark the permalink.

One Response to Busy skit

  1. Mommy Lily says:

    seronok ke jadik cikgu ek?? dulu kita cita2 nk jadi cikgu tp tk jadi gak hii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s