Char Kuey Teow

Semalam Daddy Jack balik lambat, so aku kena stay sampai kul 6 kat office ni…tak ader keje, so browse internet..tetiba ternampak plak something yang menarik..Char Kuey Teow kat Taman Bunga Raya..mmg menyelerakan. Selalu makan char kuey teow kat NZ aje kali nie tekak mcm nak try yang nie aje..maklumlah org mengandung.

Balik keje, ajak Daddy Jack singgah jap..mak aiii punyalah ramai org dok beratur nak membeli. Selain Cahr Kuey Teow, ada gak dijual nasi lemak…pun sedap gak. Char Kuey Teow die ader 3 jenis, biasa, besar dan special..the price is between RM3 – 6.

Balik keje, ajak Daddy Jack singgah jap..mak aiii punyalah ramai org dok beratur nak membeli. Selain Cahr Kuey Teow, ada gak dijual nasi lemak…pun sedap gak. Char Kuey Teow die ader 3 jenis, biasa, besar dan special..the price is between RM3 – 6.

Orang pakat beratur nak beli nasi lemak

Abang nie tgh menggoreng kuey teow tu..tak menang tangan die sebab order yang banyak. Gerai nie bukak dari kul 530 petang hingga 4 pagi, so sesiapa yang teringin bolehlah mai sini.

Nasi lemak yang popular kat sini is nasi lemak ayam di mana ayamnya digoreng ngan rempah2 terpilih..mmg melazatkan.


We all tapau ajelah psl dah malam..kesian Danish tinggal kat umah. We end up membeli 4 bungkus nasi lemak dan 5 bungkus kuey teow goreng..siapa nak makan banyak2 tu..nasiblah.
This entry was posted in eating place, just the two of us, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s