New Students

Ada perjumpaan dengan pelajar-pelajar baru program diploma. Supposed start at 9am tapi biasalah janji Melayu, kul 930am baru nak mula. Intake baru nie seramai 70 org. Not bad la. Aku takkan mengajar budak2 nie untuk semester nie, semester 2 nnt baru they all ader klas ngan aku. Kalau ikutkan, one of the blogger, Rara pun akan join this course..tapi die tolak psl dah masuk Uni lain…somewhere in Shah Alam jugak (not UiTM)..kalau tak, you’re one of them, dear.


Muka pun toya aje..ye la masa nie Minggu Haluan Siswa..so, kenalah bangun pagi-pagi nak buat aktiviti yang telah dirancangkan untuk they all nie.

Our Head of Department, Prof Dr Ali tgh memberikan kata-kata amanatnya


The guy in the pink shirt is our Coordinator for Diploma program, Cik Azrul Shah

Me and Lin, admin staff




This entry was posted in education matters, myself, office matters, Students. Bookmark the permalink.

One Response to New Students

  1. Hehe, tk dpt lah kt jumpa kat sana kan sis? Hehe. Btw, uitm pun raa reject jugak. ;Dp/s: handsome jugak2 budak masscomm sana. Haha.😄 *aww*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s