Blood Test

Last Saturday…ader check-up at with Dr Marlik at Ampang Puteri. Kena buat blood test…bila sampai hospital around 9 am…masyallah, ramainya orang..so kena tunggu turn la dulu. Memula tu ingatkan tak nak bawa Danish..yer la, takut lama then nnt die bosan plak. Tapi die yang kejutkan we all, so nak tak nak kena la bawak die. Untuk mengelakkan kebosannya, we all siap-siap bawakkan games dan jugak storybooks for him. So, sementara menunggu nama dipanggil, sempatlah die main ngan puzzle sambil ditemani oleh Daddy Jack.

Nie la hasilnya….puas nurse tu nak mencarik urat..cucuk lengan kanan tak jumpa…then cucuk sebelah kiri…brapa kali tarik, darah tak kuar2 then after mencuba selama 5 minit…tup2 dah kuar…nasib baik aku tak pitam psl belum breakfast lagi.

Lepas aje ambik darah..perut pun dah lapar…sebelum tu pegi klinik dulu nak tahu no giliran. The nurse ckp dalam 7 org so lebih baiklah makan dulu.

So, I had this nasi impit and rendang..tu pun bila tgk mamat kat meja sebelah tu makan mcm sedap aje…tapi hampeh la..rendang okay tapi nasi impit tu mcm keras sikit

Danish and Daddy Jack share aje makan mee sup. Danish tu bukannya habis pun..semangkuk besar tu, so Daddy Jack yang tolong habiskan.

Advertisements
This entry was posted in APSH, Daddy Jack, Danish, pregnancy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s