Pasar Malam

Semalam, ayah ajak me and Daddy Jack pegi pasar malam. Bahan-bahan mentah kat dapur semuanya dah habis, so nak top up la sikit. Ayah beli on the ikan and also daging, me and Daddy Jack beli sayuran psl we all kan duduk skali, so, tak sedaplah tak menyumbang apa-apa.

Tak banyak pilihan la kat pasar malam nie…baik gi Pasar Tani aje tapi lambat sgt nak tunggu hari Sabtu. So, we end up beli ikan sampai end of this month aje. Stok tuk Ramadhan kena beli lain kali.


Danish was so impressed ngan toy train nie…Danish nie mmg pantang..pantang membeli..pegi mana-mana pun ader aje nak membeli..kedai mamak pun sama, ada ader benda yang nak dibeli. Bak kata Ibu, kena cukai.

We end up beli this train for him..padahal kat rumah tu brapa banyak la koleksi Thomas & friends dia. Danish ooo Danish..
This entry was posted in Ayah, Daddy Jack, Danish. Bookmark the permalink.

One Response to Pasar Malam

  1. lily lotus says:

    sambar sume yg patut..hehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s