Regular Check-up Series 04

So, lambat sikit update psl the newcomer …sibuk sungguh la ngan keje. So after buat blood test on Saturday, we have to see the Dr Marlik la..nak tgk progress si kecil dlm perut nie..asyik lasak aje kat dlm nie…so the doc said everything was okay. This time, I still kena caesar jugak so the doc said maybe on the 13/10 la the day…hmmmm tapi mcm nak mintak tangguh la….tgk la mcm mana.

This is the baby’s face..looks like mcm Danish sikit la…lelaki or perempuan, we all tak nak tahu.

But, the doctor dah pesan kat i…baby i nie dah nearly 1.8kg padahal baru nak masuk 8 bulan…alamak…besar lagi la tu.

This entry was posted in APSH, health, my family, newcomer, pregnancy. Bookmark the permalink.

One Response to Regular Check-up Series 04

  1. lily lotus says:

    wahh..beraya dgn baby barulah..*_*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s