Workshop@Pusat Bahasa, UiTM

Semalam, aku telah dikerahkan ke Pusat Bahasa UiTM Shah Alam coz ader bengkel psl Digital Imaging. Memula tu rasa mcm malas aje nak pegi tetiba pikir plak…okay la, since aku pun tak ader kelas . Suppose the workshop start at 9 tapi biasalan kan. 930 baru nak start. Lagipun hari hujan, so maybe ader yang lamabat sikit. The workshop is by WACOM.

This guy is an Australian. He’s also a photographer. Tak sangka la plak die nak bagi talk on photography. Quite interesting tapi memandangkan bengkel nie hanya 2 jam, so tak banyak la mamat nie cover on photography.

This entry was posted in myself, office matters. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s