Tahniah Siti

Siti, my ex-staff masa kat Strategy College telah selamat melangsungkan perkahwinan pada 23 Ogos 2008. Dia ader hantar kad jemputan tapi aku tak dapat pegilah. So, ada member yang sempat kirimkan gambar masa weding die.

Yang baju kuning tu is Husni, ex-Strategy jugak so dielah yang begitu baik hati sgt menghantar gambar kahwin Siti nie. Thanks yer Husni.

Siti nie dah jadi cikgu dah kat Sekolah Assunta, PJ. Die berhenti dari Strategy dulu pun psl dapat tawaran KPLI kat maktab jauh nun di Kedah sana. Die mmg seorang staf yang baik sekali. Mmg senang nak berbincang ngan die dulu.

Nie Siti ngan hubbynya. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat yer Ti…nnt ader kesempatan, kiter jumpa di KL aje.

This entry was posted in friends, wedding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s