The Curve

Yesterday, we all went to The Curve cos Daddy Jack nak shopping for the newcomer. Aku ngikut aje psl die nak bayarkan. Actually, last time, Daddy Jack ader nampak satu baby suit yang die berkenan kat Mothercare..so we all tak ingat which Mothercare so…now we have to suvey all Mothercare yang ader kat KL nie….



So, we stop jap at MPH psl nak belikan Danish buku. We all pun nak jadi mcm Kak Red..every months spends duit untuk beli buku.

Si kenit nie tgh sibuk nak membeli buku…apalagi kalau tak buku Thomas or Bob the Builder

Sebelum ke MPH, we all dah singgah ke Mothercare di the Curve nie tapi baju yang Daddy Jack nakkan tu tak ader so, we all beli la baju lain.


Pastu, since kat The Curve nie ader Anakku, singgah la jugak. Singgah sambil membeli la yer.


Pastu nampak plak kedai nie..singgah dan juga membeli..bukan untuk Danish tapi untuk si adik. Bengang aje Danish.

Apa yang we all beli, nnt I’ll post it later. Tak sempat nak mgambik gambar psl terlalu letih bila sampai rumah.
This entry was posted in Daddy Jack, Danish, newcomer, shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s