Jaya Jusco

After keluar dari Pavilion tu, we all decided nak singgah JJ pulak…tak ader la aper nak cariknya..just nak membuang masa (ke membuang duit ?). Sesampai aje kat JJ tetiba teringat nak withdraw duit…sekali tgk org ..masyallah. Yela, org sibuk nak membeli baju raya tuk anak-anak tambah plak gajhi baru masuk..in the mean time plak, sales semuanya end on 1st September.


Dah alang-alang sampai JJ nie, nak renew membership la…buat trus untuk 2 tahun..sampai 2010. Tak payah nak pikir-pikir lagi.

Tgk la manusia punyalah ramai kat sini…setiap kaunter mmg penuh la ngan org. Semuanya membeli baju untuk anak-anak. Bukannya Melayu aje, Cina ngan India opun sibuk gak nak membeli.



Masa kat sini, Danish tlh menyambar satu lego set Bob The Builder. So dah cukuplah koleksi lego Bob die. Mujur die tak mcm2 kat sini.

Daddy Jack nak makan Nando’s. Aku ikutkan aje..tak kisah bab2 makan nie.


Our drinks..Daddy Jack ngan Cokenya, me cukuplah ngan Iced Lemon Tea aje and for Danish we all choose Iced Chocolate aje.


Our side order…sausages..Nice ones

The kids Meal untuk Danish..tapi die mcm tak brapa suka sgt…lebih prefer makan sausages aje.

And this mild flavor is for Daddy Jack…kalau tak die nak sideorder die coleslaw, tapi dah habis so, nak tak nak kenalah ambik potato salad aje.

Me as usual, corn and peri chips aje. Tak mahu cuba yang lain.

This entry was posted in eating place, my family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s