Shopping at The Curve

Seperti yang dijanjikan, aku mengupload apa yang we all beli masa gi The Curve 2 hari yang lepas…so, we all belikan banyak untuk newcomer aje. Baju untuk Danish belum lagi. Maybe dlm bulan puasa nnt baru nak membeli.


This romper we bought at Osh Kosh…memula tu mcm nak beli romper aje tapi dek sebabkan salesgirl tu memujuk kami untuk membeli blanket skali, so terbelilah skali. The blanket is good. Quality kain die mmg baguslah.

This blanket if from Osh Kosh. Boleh pakai both sides.

This pyjamas we all bought at Mothercare. Since Daddy Jack punya baju yang die berkenan sgt tu tak ader, so die ambik yang nie ajelah.

This is a towel actually. Ambik skali 3 set…so nnt tak payah nak beli asing2. And yes, it’s from Mothercare..again.

This suit is from Anakku. Masa tgh jalan2 kat The Curve nie, tgk outlet Anakku nie tgh sale, so sambarlah a fews jugak.

This one also from Anakku

Thanks to Daddy Jack for membayar segalanya…tunggu I dapat claim tgh bulan September nnt, I tambah aper yang patut yer…
This entry was posted in Daddy Jack, newcomer, shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s