Berbuka di rumah mentua

Hari ini aku berbuka di rumah mentua and we all tido sini sekali. Dah lama we all tak tido sini. So, memandangkan maids ku balik cuti, so, aku pun lepak la sini. lagipun esok, akak iparku akan buka puasa kat sini, so meriahlah sikit.

Banyak benda nak update nie…so tgguuuuuuu….

Advertisements
This entry was posted in ifthar, inlaws, my family, ramadhan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Berbuka di rumah mentua

  1. Mommy Lily says:

    emm seronoknye berbuka ramai2…dah lama gak mami tk balik umah MIL ni…rindu la masakan dia

  2. lily lotus says:

    bestnya dpt blk umah MIL..lily gak blm berkesempatan lg..anyway slmt berbuka 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s