Istana Budaya

Last Friday, we all berbuka puasa di luar…lokasinya di Istana Budaya, Cafe D’jala Mas. Daddy Jack dah terbekenan kat tmpt ni. Actually, lasy year, my x-students buat majlis berbuka kat sini..so tgk the food okay and the environment pun quite cosy, so this year we all datang balik

Siap ader live band lagi..suaran mmg mengancam la dengan lagu-lagu yang best. Kiranya tak boring la bila kat sini.

Masa we all sampai tu, org tak brapa ramai lagi. Dalam kul 630 org dah mula ramai dan berpusu-pusu nak ngambik makanan.

Antara main dishes die..beraneka lauk pauk masakan kampung..mmg sedap la..


Ni plak bahagian pencuci mulut..mcm-macam ada…

Food area die bukan hanya kat bahagian dalam sahaja tapi kat bahagian luar pun ada jugak…kalau kat luar tu makanannya mcm rojak, ada ikan bakar, ABC dll…lebih kepada konsep gerai la.


Makanan mmg banyak sampaikan lupa nak ngambik gambar. Apa-apa pun, aku ngan Daddy Jack akan ke sini lagi…kali nie nak bawak our maids plak…maybe next week.

Advertisements
This entry was posted in eating place, ifthar, just the two of us, ramadhan, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s