Raya Shopping – Mid Valley

So, yesterday we all went out to Mid Valley to do some shopping spree for Danish. Tak ader dalam perancangan pun nak shooping…but Daddy Jack insist to buy jeans for Danish. Adoi aiii bulan2 puasa nie nak shopping, betul2 menguji kesabaran tullah.

So, our destination will be The Gardens

Sebelum nak gi ronda-ronda, kena make sure Danish makan dulu. He prefer KFC. So, we bought him a nugget la. Makan kenyang-kenyang..nnt taklah meragam.

So, first store yang Daddy Jack singgah is Levi’s Store for kids. Hanya ada di The Gardens sahaja. Daddy Jack want Danish to have his first 501. Hai, aku just layankan ajelah..bukannya aku yang bayar pun….šŸ™‚

So, masa we all pegi dulu, jeans tu mcm besar la skit…tapi bila cuba ngan pulak ngan Danish so, Daddy Jack sambar la satu…he said that anak ngan bapak kena sama2 pakai 501 raya nie…hmmm mummy still kena pakai preggie costume la yer.

So, Danish have the opportunity untuk memilih baju yang die suka…tak banyak choice pun. Danish just pilih shoes for him aje. Quite nice jugak kasut yang die pilih tu.

Payment time…Daddy, your turn. Mummy kena tunggu duit claim…baru boleh shopping all out nnt.

What’s inside the paper bag ? I’ll blog about it later la yer

Then, Daddy Jack nak singgah at Gap Kids plak. Bajunya tak banyak choice sgt compare to KLCC. Ader minat one pants tapi tak ader saiz la pulak. The shirt just a normal one…tak ader yang menarik perhatian pun.

Baju for newborn…so cute tapi tak belikan pun untuk our newcomer…tggu die dah besar skit, baru dtg beli.

Daddy Jack pun singgah jap kat Gap Men..cari baju yang berkenan tapi biasalah nak sama ngan anak die jugak.

So, lepas we all shopping baju, Danish sibuk nak beli toys die….so trus ke Toys R Us plak. Penat tggu die nak buat pilihan….Sekejap nak Thomas la, Bob atc. Tapi still tak boleh membuat pilihan. Ambik ajelah Danish oiiii…Mummy dah tak larat dah nie.

Thomas & Friend section..nasib baiklah die tak pilih yang nie, kalau tak mana nak letak anak oiii..kat umah tu dah berkotak2 tak Thomas nie.

Last-last die buat decision nak beli buku…bagus jugak anak mummy nie yer. So, we headed to MPH…but still tak boleh pilih mana die nak. Sekejap nak Dora, sekejap lagi nak Thomas dll…hai mcm2 la Danish nie.

This entry was posted in Daddy Jack, Danish, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Raya Shopping – Mid Valley

  1. lily lotus says:

    sian mommy..raya nnti pakai baju preggy jer yer..takpe thn dpn melaram sakan ok :Pbtw, i dh link ur blog..kita link2 ekk..daa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s