Shopping Spree…..Again

Selasa lepas, we all singgah at 1 Utama untuk shopping, well not for me tapi untuk Daddy Jack and Danish. Daddy Jack sibuk dok tanya aku nak pakai aper raya nie….pakai aje la aper yang muat kat perut nie.

The first store yang we all terjah dulu is Gap Kids. Hari tu kat Mid Valley pun dah singgah, bought some shirt so kali nie pun beli a few jugaklah. Meriah raya Danish kali nie.

Bayar time….Daddy Jack la yang bayar…gaji u kan triple dari I…so, paham2 la yer

Next, for shoes..sejak Danish kecik lagi Daddy Jack pasang angan2 nak pakaikan anak die Yellow Boot from Timberland. So, mulanya mcm tak nak ambik risiko beli tanpa Danish, tapi aku ckp just take the risk la…kalau tak muat kiter tukarlah.

The salesman tgh terangkan pada Daddy Jack cara-cara nak jaga Yellow Boot nie…dgr dgn berhati2 yer.

Akhir skali, tuk Daddy Jack…Levi’s 501 for him. Kali nie aku pulak yang membelikannya. Ala, skali-skala apa salahnya, kan. Lepas nie we all trus gi buka puasa at Secret Recipe…

Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, Danish, shopping. Bookmark the permalink.

2 Responses to Shopping Spree…..Again

  1. ayu says:

    gina, comel anak u..see you this saturday k.

  2. Mommy Lily says:

    woww shopping spreemeriah betul la raya tahun ni kann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s