Shopping Spree @ Mid Valley

Semalam, me and Daddy Jack went to Mid Valley untuk shopping gain. kali nie untuk Daddy Jack plak…hai, org dapat bonus, harusla memborong selagi boleh. Sebelum berbuka, we all gi Jusco nak carik termos tuk Danish..yang lama dah hilang dah penutupnya, so kena la carik yang baru.

Then, after mencarik termos, Daddy Jack asked me to buy a new shoes. Aku malas la nak pikir psl kasut2 nie psl a week after raya, aku dah kena masuk OT dah..so rasa mcm membazirla plak kan…tapi disebabkan dia yang akan bayar, so aku pun menuju la ke kedai ini…hehhheeeee

Kasut nie untuk kasual aje….ye la, mana boleh pki kasut tinggi masa pregnant, takut sakit pinggang la. Aku pilih kasut yang paling atas skali, yang warna cream tu….reganya, boleh tahan la jugak.


Then, we went to The Gardens…time nie turn aku plak membelanja Daddy Jack…since kat Mid Valley tak ader Gap for Men so kenalah ke Gardens.

So, Daddy Jack membeli 3 helai baju kat sini….Itupun jenuh nak tunggu die memilih baju yang berkenan….dok terbelek satu-satu…hai la sayang ku, binimu ini mengandung, dahlah tak ader kerusi kat sini, terpaksalah berdiri sambil memegang pinggang.

Gamaknya, bengang aje salesman nie ngan Daddy Jack….pilih-pilih tak berkenan…sekali berkenan, hah kau 3 helai sekaligus…

Tarrraaaa…..one big paper bag for him

Then, after that, Daddy Jack still tak puas shopping…nak gi Levi’s plak tapi kat sini tak ader yang berkenan di hati.

Tetiba die ngajak ke Timberland..nak beli yellow boot sama ngan Danish. Hai la…ikutkan ajelah.

Jenuh jugaklah salesman nie menerangkan pada Daddy Jack psl kasutnya..cara nak menjaganya dll.

It’s time to bayar….reganya…well mcm nak tercabut jugaklah mata membayarnya..bayangkan kalau kiter spend RM100 kat sini dapatlah sepeket angpow raya, so we all dpt dlm 8 packet….hehehehe.

Pastu, bila dah habis shopping nie, barulah teringat nak buka puasa…we had Kenny Rogers aje..tu pun nearly full house . Gambar tak sempat nak ambik psl terlalu lapar dan penat….
This entry was posted in Daddy Jack, shopping. Bookmark the permalink.

4 Responses to Shopping Spree @ Mid Valley

  1. lily lotus says:

    uish sume yg branded ni..pasar mlm punya tak penah beli ekk😛

  2. viruspadu says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa…peace! :p

  3. kak gina..slamat ari raya..maaf zahir batin..pas raya masuk ot dah…smoga smuanya selamat..jgn lupa update dgn gambar2 bb nanti ye..

  4. Mommy Lily says:

    selamat hari raya maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s