Misi ke Jalan TAR

Last Saturday, Daddy Jack and me ke Jalan TAR…misinya untuk mencari songkok and sampin for Danish. Daddy Jack kejutkan aku dlm kul 730 ajak ke Jalan TAR…giler aper…mana bukak lagi…tapi Daddy Jack ckp bazar tu bukak 24 hours….so we all pun bersiap-siap la nak ke sana.

Sampai awal giler…jalan tak jem yang paling penting, bazar tu pun lum bukak lagi…..hangin tul aku ngan Daddy Jack. We all jalan2 aje la sambil tunggu peniaga tu bukak gerai….dahlah puasa, aku nie ngandung pulak…diheretnya aku ke hulu ke hilir…

Akhirnya dapat jugak apa yang dicari…tu pun puas menyukat Jalan TAR tu…hai seksanya gi shopping ngan Daddy Jack.

Dah alang2 sampai Jalan TAR nie, tak sah kalau tak singgah ke SOGO nie…masa nak tunggu pintu masuk die dibuka, org menunggu macam nak masuk ke stadium..aku tak sempat nak ambik gambar psl bateri handphone dah kong…ramai giler org kat SOGO nie…so we all just grabbed aper yang we all nak beli aje…..
This entry was posted in Daddy Jack, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Misi ke Jalan TAR

  1. hyfa hasan says:

    wah byk shopping??selamat hari raya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s