1 Syawal 1429

Orang lain dah berjenuh update blog psl raya….aku baru nak terhegeh2 update..tak cukup masa la peeps..banyak koje nak setlekan maklumlah lepas nie nak cuti lama.

Hari Raya kali nie semuanya ader di Kuantan termasuklah family pakcikku, so agak meriahlah sikit. Seperti biasa, lepas semayang raya, sesi bermaafan pun dijalankan. Dimulakan dengan Ibu then diikuti dengan anak dan juga menantu. Tak sangka beb, aku dah tua2 nie pun masih mendapat duit raya lagi tau. Aku bagi kat ayah dan ibu tapi tak sebanyak ayah bagi kat aku…thanks yer ayah.













Our family potrait….aku tak berkesempatan nak berbaju kurung psl dah tak ader saiz…maklumlah tgh sarat mengandung…so pagi raya pakai seluar ajelah.

Nie gambar adik bradik….adik ku yang no 3 pun ngandung gak…due datenya tak jauh dari aku…

Gambar anak-anak ngan menantu..Danish tu nak jugak terselit at hujung tu. Puas ajak die duduk kat tgh2.

Family pakcikku, Ayah Da…tahun nie temanya hijau…..

Makanan untuk di pagi Syawal….mmg banyak giler. Lepas makan, semua org kecuali aku and family serta the bibiks ke Pekan untuk ke Istana mengadap Sultan Pahang then trus gi umah MB Pahang. Aku tak ikut psl malas la..lagipun nak buat preparation open house ptang raya tu.
This entry was posted in Aidilfitri, family gathering, my family. Bookmark the permalink.

One Response to 1 Syawal 1429

  1. wah best kan pepagi raya..bermaaf -maafan…yg paling sonok kalo tua2 dpt duit raya..hikhik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s