CTG

Last Tuesday, aku gi pregnancy check up for the last time….kena buat CTG…nurse tu ckp dlm 20 minit tapi end up sampai 11/2 jam..sakit pinggang den. Lama sgt psl anak aku tidur so flow die tak brapa bagus..syoknya die tido kat dlm tu sampaikan Unit Manager terpaksa gerakkan die. Tetiba, Unit Manager tu ckp ader contraction…Hah! Alamak..aku dahlah tak prepare mental and fizikal…yelah my Gynae ckp on this Monday 13/10/2008 is the day..tetiba nak kena bersalin awal plak….ohhhh tidak !!!

Tapi, rupanya ianya hanyalah false alarm saje…so mmg confirm aku akan melahirkan anak kedua ku ini pada 13/10/2008 melalui kaedah yang sama ngan Danish iaitu Caesar…
This entry was posted in Danish, newcomer. Bookmark the permalink.

3 Responses to CTG

  1. lily lotus says:

    semoga semuanya berjalan dgn lancar..aminn

  2. lisha says:

    good luck gina. i pray you’ll have a safe delivery…

  3. kak gina, smoga smuanya selamat..amin.nanti bila dah sihat jgn lupa blog kan pasal newborn bb ye..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s