OP Room, Ampang Puteri Specialist Hospital

Hai peeps…lama gile aku tak update my blog…ye la aku kan sedang dalam confinement…takkan la nak lasak-lasak sgt, kan. Nie pun alhamdulillah dah kuat sikit so bolehlah upload and sapu bersih umah yang bersawang nie…Well….my caesarean went well…cuma ader masalah sikit which is my jahitan yang first one dulu melekat pada my rahim and i lost almost i pain of blood…tapi still okaylah.

Before the OP, I have to take a good rest dulu….tido puas2 nya…well tak la puas. I masuk ward dalam kul 11 pagi. Masa nie dah kena puasa dah. My breakfast is McDonalds. So, bila dah masuk ward, nurse pun akan datang la buat check up dsbnya. So, my OP berlangsung lepas zuhur.

So, I buat caesar yang separuh sedar. Masa nie Daddy Jack boleh masuk la. Masa Danish dulu, we all hanya bawak masuk VideoCam tapi skrg nie VideoCam pun bawak, DSLR pun angkut sama. So, dpt la still picture tuk kenangan.

Org ketiga dari kiri tu la my gynae…Dr Marlik Abu…Im sharing a same gynae as Miss Bunga aka kawan kepada Kak Red. He’s a nice guy.

So, here it is…my second son….hello mummy





A proud mum…..and bersyukur that semuanya selamat



Ibu and Daddy Jack

After the OP, Dr suggest that i tido aje sebabnya badan I lemah sgt pasal hilang darah. So, the doctor put me to sleep for about one day.

This entry was posted in APSH, Daddy Jack, myself, newcomer, Ryan. Bookmark the permalink.

5 Responses to OP Room, Ampang Puteri Specialist Hospital

  1. lily lotus says:

    congrates! syukur sume slmt…

  2. wahh comelnye…pipi mcm ibunyeforsh

  3. eiza says:

    congratulations!seronoknya tgk baby..cute!

  4. Mommy Lily says:

    tahniah yanggcomelnya putera baru diasemoga semuanya sihat2

  5. Anonymous says:

    Congrats.. Ketiga2 anak I pun ngan Dr. Marlik Abu.. he’s very nice.. lembut je cakap.. he so proud with his ke’Jawa’..he..he..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s