Stroller

Last week, we bought Ryan a new stroller. Masa Danish dulu, mmg giler betul ngan 3 wheeler nie so we bought yang mcm kat bawah nie. Besar giler, sampaikan we all terpaksa tukar kereta pasal tak muat bonet…hehehehe. patu biala dah ader second son nie rasa mcm rugi plak nak pki 3 wheeler yang besar nie sebabnya anak dah 2 takut tak muat kereta jugak..takkan nak tukar keta lagi, kut. Setelah puas berbincang, me and Daddy Jack agreed to have this stroller…more convenient skit plus jimat space dlm keta. Yang 3 wheeler tu hantar balik Kuantan…nnt kalau balik sana, tak perlu bawak stroller. We bought this one kat Mid Valley..ader offer lagi and dapat Maxi-Cosi punya seat yang boleh dibuat car seat skali..lagilah menjimatkan.

Tak cuba lagi bawa Baby Ryan ke mana-mana dengan stroller nie…maybe this week nak cuba bawak die gi jalan-jalan.

This entry was posted in branded stuff, my family, the boys. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stroller

  1. Elyn says:

    how much ek quinny ni??? i dh x larat nk hangkut peg tu la….

  2. k says:

    mmm… color hitam… ganaz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s