Mum and Dad’s Day Out

Semalam me and Daddy Jack berdating berdua-duaan di Pavilion KL. Nie adalah dating day yang pertama selepas aku habis pantang nie. We all nak gi tgk wayang, The Transporter 3 kat Pavilion. Sampai-sampai aje, the movie pun dah nak start so we just grabbed our popcorn and then went to see the movie. The movie good. Umimia dan buat review psl movie nie..tu yang bersemangat nak tgk…lagipun my friend Lisha pun suggest the same thing also.

After the movie, we all jalan-jalan kat Pavilion tu sambil tgk2 barang Baby Ryan..maklumlah dah ader si kecik kenalah belikannnya jugak selain dari abangnya, Danish. After Pavilion, we all jalan kaki ke Sungei Wang…sempat jugaklah membeli beberapa pasang baju tuk Baby Ryan at Metrojaya. And for Danish, we all just beli educational CD for him aje..senang citer.
This entry was posted in dating game, just the two of us, kids stuffs, Pavillion, shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s