Danish Day’s Out – Aquaria KLCC

After Raja Haji lepas, me and Daddy Jack planned to bring Danish for jalan-jalan. Kebetulan Daddy Jack cuti seminggu dan aku hanya tinggal beberapa hari nak masuk office balik. Puaslah we all memikirkan tempat2 yang sesuai nak bawak budak kecik nie. First thought nak bawak Danish gi Genting or Sunway Lagoon, tapi bila memikirkan musim hujan yang tak menentu nie, so we all decide gi Aquaria KLCC ajelah. Lagipun mmg tak pernah nak pegi kat sini, nama aje duduk KL..hehehehe.

We all decide nak pegi naik LRT aje memandangkan we all kuar masa office hour so sure org tak ramai…parking keta kat Hentian Putra, Taman Melati then off to KLCC.

Danish so xcited dapat naik train. Mulut die tak berhenti-henti menceceh..”seronoknya dapat naik Thomas “…la anak oiii, ni bukan Thomas la sayang.


Masa nie mmg seronok dapat duduk kat bahagian belakang train tu. Dapat tgk luar. Daddy Jack melayan ajelah anak die nie.

So, here adalah beberapa shot during our visit at Aquaria. Mmg seronok la bawak budak-budak kat sini. Rasanya budak-budak enjoy bila kat sini. Bagi Danish, this is a new xperience for him.






So, after this we all ke mana ? Tunggu……………

This entry was posted in Danish, family trip, KLCC, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Danish Day’s Out – Aquaria KLCC

  1. k says:

    aquaria pun ada ikan toman erk….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s