PetroSains KLCC

Well, after Aquaria, we all headed to Petrosains since Danish beria-ia ajak nak tgk dinasour maklumlah dia dah pernah pegi sekali ngan Ibu tu yang beria-ia ngajak skali. Masa Ibu bawak dia dulu, blum cuti sekolah skrg nie ramai la org so kenalah beratur lama jugaklah nak masuk sana. This is my first xperience jugaklah..sama ngan Daddy Jack.

Masa nie dah agak boring jugaklah nak menunggu naik ke time capsul tu. Orang pun dah ramai, so tak ader keje, ambik gambar Danish ajelah.






















We all semua enjoy giler la kat sini. Kiranya we all dah habiskan masa seharian kat sini. Lepas kuar dari Petrosains, we all gi makan kat Chilli’s. Then bila nak balik, sama balik ngan org balik keje..ramainya orang dalam LRT tapi tak kisahlah asalkan Danish and we all puas hati dapat habiskan masa bersama-sama.
This entry was posted in Danish, family outing, KLCC, my family. Bookmark the permalink.

18 Responses to PetroSains KLCC

  1. Anonymous says:

    this link,http://eikhahaha.blogspot.com/student u ke gna?dri sumber2 yg leh dipercyai, budak ni kurang ajar. ye ke? dlm blog die, die maki sape2 yg die nak ikut suke je.sorg dri bloggers yg u link kt blog u ni pun die maki habis-habisan dgn kwn die yg broken family lg sorg tu.u tgk dlu link tu.

  2. Gina says:

    i think this girl is in semester one..i belum mnegajar they all…maybe semester nie..by the way, mana u dapat link nie? siapa yang di kutuknya

  3. Anonymous says:

    oh yes this girl dalam semester one.naik cuti ni baru semester dua.adalah,oh yg ni pun sama,http://didnthearitfromme.blogspot.com/dorg kutuk budak perempuan dlm link u tu.tapi yg ini bkan student unisel.sorg tu je.i rs budak perempuan yang dikutuk tu xde pun kacau dorg dua.i rasa lah.sebab i pun xknl sgt.bloghop mcm tu je.;p

  4. Elyn says:

    gna x bwk ryan jln2 ke????

  5. Eikha says:

    Not that I’m meaning to be rude or anything, but broken family? Wow. This coming from a so-called saint like you? And who are you to say something like that about someone else’s family? Do you know her? What makes you think you have the RIGHT to talk about her family? And label them broken? Now who’s the rude one? At least all we did was saying how much Rara Dinzly bragged about her watch, her expensive paper bags, and only those things. We never said anything about her family being broken or whatsoever, even if it is not.And umm, Anonymous? At least we have more balls to say/write what we think by using our own name.And at least we write and criticize from facts, things that we read with our own eyes, not by sumber-sumber yang boleh dipercayai.And besides, why are you being such a busy body here? It’s not like it has anything to do with you, right?And tell me, Mr/Mrs/Miss, would you, would you REALLY won’t talk about someone who brags so much as if she owns the world? And may I add, she’s a copycat as well. Whether she’d admit it or not, or whether she realizes it or not, but that’s a fact.Tell me you won’t get annoyed by someone who brags so much, you swear?And going to my lecturer and report about me BY the name of Anonymous, is just lame, and sad. As far as I know you might be Rara Dinzly. Oh well, I’m just setting the record straight.

  6. To Anonymous.Some people are so busybody and coward.Honestly, if I were you, I’d kill myself.

  7. Anonymous says:

    wow.skrang nie psl rara dinzly pulak ah?owh dun worry sya bkan rara dinzly atau siape2 jer yg awk rsa eikha.sya xpndi BI,xmsok U tpi sya rsa tindakan awk pnggil penyanyi shila tuh slut,tuh smue akn mmburukkn nma org.knp awk nak rsa annoyed dengan blog org lain?sya pwn suka bca blog awk,tp awk ska sgt maki org sna-sni.biarlah die beli jam mahal ke,bag ke yg mcam awk sbot tuh,tuh duit die.sya pwn kdg2 xska nk bca org yg tlis die bli ape smue tp cbe awk pegi bce blog redmummy,ceeramoon dgn yg lain2,derang bli sayur pwn nk tulis,sya rsa itu mmg trend lh.maafkn sya klo sya mcm penyebok ke,tp sya rsa sya kna ckap psal hal ni.sya penah nmapk leap of faith kt klcc&ape yg derang xtau,rara dinzly pwn ade sme,cme derang xjmpe je kot.leap of faith pegg paper beg topshop@mng@m.selfridge&rara dinzly pegang paper beg gucci.sye tggu jer entry rara dinzly bli mcm2 kt gucci bab bey yg die pegg byk tpi xde pwn,leap of faith pwn sme.sya rsa,rara dinzly&leap of faith tuh sme je due2.;p-peace-maaf sya xready lgi nk tnjuk siape sye.bkan rara dinzly sperti yg awk ckp@leap of faith@siape2 pwn.sye hnye pemerhti.

  8. meen :) says:

    Hahahahaha. Nama I terus jadi Leap of Faith eh?-_-“

  9. Anonymous says:

    sy minx maaf pnggil awk broken family.

  10. meen :) says:

    No worries, I baik hati. Hahahaha (:

  11. Anonymous says:

    okayh tpi tamo gado2 lgi ekh leap of faith?awk due2 dlu due2 nmpak mcam baek je msing2.kalo kwan lgi msti best kn?msti org2 kt blog awk 2 tkejut.;p

  12. meen :) says:

    Wtf? Bila masa plak I gaduh-gaduh? I tk pergi pun Blog dia. Tu la, tak cukup sumber.And I takde pun maki-maki dia, she was the one who called me as Perempuan Jahaman.Lain kali jgn buat your own conclusion without knowing the real deal.One more thing.”kalo kwan lgi msti best kn?msti org2 kt blog awk 2 tkejut. ;p”Hahahahahahahahahahahaha.Takde masa!-end-

  13. Anonymous says:

    dye pnggil u perempuan jahanam?entry yg mna?i xprasan pwn..dye mmg refer kt u ker?

  14. Eikha says:

    HAHAHAHA. That’s why laa orang mengata dia balik, see you yang tak cukup sumber. And sir/maam/miss, you have no idea what I went through with Shila. And you have no idea how she is and how she trashes me, so, again, tak cukup sumber, janganlah nak jump into your own conclusion. If you know nothing, just diam, okay? Bukan everything di-blog-kan dalam blog I. (;-End juga-

  15. Anonymous says:

    People who likes to be nosy of other people’s business.No wonder we stay third world.

  16. Anonymous says:

    i believe the last anonymous who said no wonder we stay third world is a diff person?to the lame anonymous,u kata u bloghop?tp amazingly,u blh tau rara&meen both ada dkt klcc pd hari yg sama beli apa?u kata u bloghop,tp u tau link eikha,meen,rara&gina.what a fucking big coincidence?i believe u r an impostor&stalker.

  17. Anonymous says:

    hahahahahah gle kelakar doh!!kata bloghop tp blh plak die tau yg both rara&meen ade dkt klcc,siap tau ape dorang beli lg?!hahahahahaha nmpk sgt rara dinzly's people.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s