Pavilion

On Saturday, Me, Daddy Jack and Danish went to Pavilion KL. Tujuannya nak belikan Danish beg sekolah since he will masuk sekolah this coming January. Bila sampai kat Pavilion, beg sekolahnya tak jumpa tapi we all end up belikan baju untuk Danish and Ryan. We all singgah at Ralph Lauren. Dari raya lepas aku dah aimed this outlet untuk belikan Danish baju nie tapi since we all dah banyak belikan baju Danish kat Gap and Mothercare so hold dululah nak beli kat RL nie. I like the t-shirt and the shirt at RL nie. The cutting mmg suit for the boys.

Kebetulan Ralph Lauren nie tgh ader sale, so apa lagi..menggila la we all membeli baju-baju kat sini. Mmg banyak la bezanya kalau tak sale.

This baju ader discount about 30%…we all rembat jugaklah untuk Danish and Ryan. To me, baju RL nie sesuai untuk budak lelaki. Budak pompuan tak brapa sgtlah..tak tahulah kalau2 lepas nie ada yang lawa plak.

This one hanya saiz Danish sahaja yang ada..untuk Ryan tak ader..:(… We bought Danish yang England punya polo tee.

Since Daddy Jack dah dapat 2nd payment bonus die..u bayarla yer yang…Gaji and bonus I blum masuk lagi…heheheheh.

Dengan amount yang sebanyak itu ketika membeli di Ralph Lauren, we all dapat la voucher di parkson nie. Brapa banyak we all dapat…well, dapatlah membeli toys for Danish for free..just tunjukkan voucher tu aje and also Daddy Jack membeli 2 kemeja dengan hanya menambah beberapa ringgit sahaja. Well, sekali-sekala membeli untuk anak….

Danish eager sgt nak golf set nie…tak tahulah kat mana nak main..rumah kiter mana ader padang anak oiii.


After Ralph Lauren, we all singgah at Mothercare..tujuannya nak belikan untuk Ryan pulak…sice seluar untuk Ryan dah banyak, we all short of Tshirt pulak for him. Tshirt at Mothercare nie cute-cute la…

Hasil tangkapan we all at Pavilion. Nie pun bari setengah aje…Kali nie yang paling banyak shopping cuma Daddy Jack aje. He asked me to beli aper..welll…I pun tak tahu nak beli aper yer..handbag dah banyak, kasut pun baru aje beli beberapa pasang hari tu…lain kali la yer..
This entry was posted in Daddy Jack, Danish, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Pavilion

  1. mummysyafie says:

    baju boys ni susah sikit nak pilih kan..semua depends ngan shirt. tak macam girls..bunga² sikit pun dah lawo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s