Singapore – Sentosa Island

Last Christmas, we all one family pegi holiday, destinasinya adalah ke Johor Bahru then headed to Singapore. Memula tu ayah planned nak gi penang tapi Ibu insist nak gi Singapore so we all just ikut aje. Me and Daddy Jack pegi on the Christmas Day tu, then we all stayed at Tok Yah’s house kat Bakar Batu. Tido semalam sementara tunggu Ibu sampai esoknya. On Friday, Daddy Jack tak sabar-sabar nak ke Singapore mengajak we all semua ke Sentosa Island. We allke Singapore nie memandu kereta sendiri. Ramai yang tak percaya we all nak memandu sendiri, even Daddy Jack’s aunties pun tak berapa percaya tapi we did it !!!!! dengan bangganya dan juga berbekalkan peta, we all berjaya mencari Sentosa Island nie.

Daddy Jack dengan 2 anak terunanya. Masa nie we all tengah tunggu giliran nak menaiki Tiger Sky Tower.

Danish la yang paling xcited sekali..Ryan tak tahu apa-apa lagi..just tido aje




My maid, Ifa tak naik Sky Tower nie..die tgh pening-pening lalat, so Nor, Ibu’s maid yang tolong we all. Actually untuk holiday nie, aku bawak 2-2 maid nie skali, nak bawak depa jalan-jalan. Masa nie, Ibu dah sampai kat hotel dah.


Ryan yang montel


Pemandangan dari Sky Tower..actually Sentosa Island nie masih dalam construction..akan ada Warner Studio kat sini, maybe dlm 2010 siap..wahhh harus ke sana lagi nie.







This entry was posted in Maid, my family, Singapore, the boys, time off for holiday, travel matters. Bookmark the permalink.

One Response to Singapore – Sentosa Island

  1. Elyn says:

    muntel nyer ryan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s