Anak-anak

Tak pernah pun terfikir at this moment aku dah mempunyai 2 orang putera yang comel-comel belaka….Danish Imran and Rayyan Irfan. Semoga kedua-duanya menjadi anak-anak yang soleh dan juga menghormati kedua ibubapa serta orang tua.

Danish lahir pada 10 Jun 2005, Ryan on 13 October 2008..keduanya melalui kaedah caesar cos besar dan laluan ku agak sempit. Danish was 3.65 and Ryan’s 3.16. Dua-dua dilahirkan di hospital yang sama, Ampang Puteri Specialist Hospital and with the same O&G, Dr Marlik Abu.




Pada aku, cukupkan dengan 2 org anak ini sahaja..i think i want to stop..tak larat dah. tak kisahlah walaupun ku tak ada anak perempuan…aku tak akan terkilan. So, starting next week, I’ will ambik injection from Dr Marlik…for safety.
This entry was posted in Danish, Ryan. Bookmark the permalink.

5 Responses to Anak-anak

  1. Salam mem, comel2 anak2 u….eh u pun kat melawati jugak ke

  2. Gina says:

    yup…taman melawati

  3. akak,td rasanya nmpak daddy jack kat dewan sri budiman kat pertandingan iid 2009.daddy jack participate ker?comeinyer ryan botak hehe

  4. Gina says:

    yup..daddy jack participate for IID tu

  5. Elyn says:

    sayang tul die kat adik ek….. gina sila amik AWARD anda…..muah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s