Cute Award

For the first time, aku dapat this award
Thanks to Elyn cos sudi memberikan this cute award

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Elyn – she’s the one yang I selalu baca during my confinement dulu. Lagipun suka tgk gambar anak die Wafiq yang gebussss dan tembam tu. Banyak gak bertukar-tukar pendapat dengannya. Until now, we still contact each other.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1. Saya adalah ibu kepada 2 orang putera
2. Shopping is my passion
3.
Suka membaca blog di masa lapang
4. Cuba untuk kuruskan badan….hehehehe
5.
Suka warna pastel
6. Membaca merupakan my passion no.2
7. Masa lebih banyak tertumpu kepada anak-anak
8. Berusaha untuk menamatkan pengajian
9. Melancong
10. Suka mendapat kawan baru

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1. Fara Saila
2. Elisha
3. Mummy Syafie
4. Ellis
5. Murnie
6. Yana
7. Hani
8. Awin
9. Rara
10. Aein

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

This entry was posted in award, blogger. Bookmark the permalink.

4 Responses to Cute Award

  1. dah adalah award ni, nway, tq..kiter dah siap edit jadik 2009 šŸ˜€

  2. mummysyafie says:

    saya kena tag yer..adoii..nanti saya buat kay..thanks…

  3. Si Aien says:

    thanks pn,gina.:)

  4. Rara kat link sis pun ada 2 orang. Which rara meh? ( :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s