Manchester United’s Little Fan

Daddy Jack dah daftarkan si Ryan nie ngan Manchester United Club untuk jadi member..kesian mummy, tak ader geng…2 -2 anak dah ditanamkan minat tuk minat bola. Daddy Jack sanggup tu beli online from UK baju-baju bola untuk anaknya. This bodysuit ada dua satu lagi red colour. Nie pun ada lagi yang tak sampai.
This entry was posted in Daddy Jack, Ryan. Bookmark the permalink.

3 Responses to Manchester United’s Little Fan

  1. alahai..comelnya…nuha nyer abah arsenal..seb baik gegirl..kalo dak mesti kena pakai baju arsenal..hiks 😀

  2. Elyn says:

    hahaha pasni wafiq kene pakai cam tiger wood la plak pasai daddy die x mnt bola…. mummy die je gila MU!!!

  3. lisha says:

    semangat jack! takleh bgtau ayis ni, kalau tak dia pun gian nak order online :p. pedulik apa dia anak dia perempuan,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s