Manchester United’s Little Fan

Daddy Jack dah daftarkan si Ryan nie ngan Manchester United Club untuk jadi member..kesian mummy, tak ader geng…2 -2 anak dah ditanamkan minat tuk minat bola. Daddy Jack sanggup tu beli online from UK baju-baju bola untuk anaknya. This bodysuit ada dua satu lagi red colour. Nie pun ada lagi yang tak sampai.
Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, Ryan. Bookmark the permalink.

3 Responses to Manchester United’s Little Fan

  1. alahai..comelnya…nuha nyer abah arsenal..seb baik gegirl..kalo dak mesti kena pakai baju arsenal..hiks 😀

  2. Elyn says:

    hahaha pasni wafiq kene pakai cam tiger wood la plak pasai daddy die x mnt bola…. mummy die je gila MU!!!

  3. lisha says:

    semangat jack! takleh bgtau ayis ni, kalau tak dia pun gian nak order online :p. pedulik apa dia anak dia perempuan,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s