Pengalaman Dikapankan

Malam Sabtu tu mmg tak dapat dilupakan…we all kena dikapankan. Ramai yang tak mahu dikapankan atas alasan lemah semangat la tapi nak tak nak kena jugak. Kenapa kena kapan….well untuk kiter menguji tahap spiritual kiter la.

Kiter kenalah mintak tolong kawan kiter mengapankan diri kiter…takkan la kiter nak kapankan diri kiter.

Penceramah tu pun menunjukkan cara-cara untuk mengkapankan diri.


Ni la hasilnya bila kiter dikapankan.

Me and Azlina siap boleh berposing lagi dalam kain kapan tu..then after this we all diminta untuk menghayati stimulasi bila saat-saat kematian and also apa yang akan berlaku di dalam kubur sewaktu kiter mati nanti. Well, its a good experience for me la.

This entry was posted in course, myself, office matters. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pengalaman Dikapankan

  1. mummysyafie says:

    kiter pernah gi kursus mandikan jenazah. semua orang takmo jadi jenazah sbb lemah semangat

  2. masa sekolah dulu masuk kelab pengurusan jenazah tapi ustazah siap bawak patung untuk kapankanšŸ˜€

  3. Elyn says:

    bgskan dpt rase mende2 ni sekurang2 nyer bule muhasabah diri…….

  4. Liza says:

    blajar nie bagus, baru ler dapat kesedaran kan? nak kena carik ilmu nie ler jugak

  5. r a r a a says:

    muke pn ngn k.lin sgt la chumell.ahahhahahahha;DD

  6. lily lotus says:

    insaf betul kena ginikan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s