KLCC-Shopping

I just came back from KLCC. Daddy Jack nak carik baju batik untuk one formal dinner. Since kat KLCC nie ader satu butik baju batik yang agak up to date sikit la compare to Noor Arfa Batik. Memula sampai tu, terus aje menuju ke IKartini Batik. Mmg boleh tahan la baju batiknya. Ada a few jugaklah yang Daddy Jack berkenan.

Harganya agak berpatutan la jugak..padanlah dengan designnya. Kalu tak kerana ada majlis rasmi..mmg tak hingin la Daddy Jack membeli baju batik. Kan gomen staff kena pakai baju batik on Thursday, tapi Daddy Jack buak dekk ajelah.

Masa sampai KLCC nie, Ryan sikit punya baik tido aje…ye la dah la sejuk pastu masuk stroller ada org tolak pulak tu. Aman la jugak seketika.

Nie la baju yang Daddy Jack berkenan setelah puas try beberapa pasang baju…I letih tau menunggu u pilih baju…mengalahkan pompuan.

Opsss..Danish pun ikut tau..Ryan tak mengaruk, die plak yang lebih. Agaknya lagi lama kat dalam kedai nie, tah apa saje kerenahnya.

Mummg yang agak bosan menunggu Daddy mencuba bajunya yang tak sudah-sudah.

Lepas beli baju Daddy Jack, we all masuk Isetanc cos Danish nak beli toys. Danish pun mcm Daddy Jack jugak..sukar untuk membuat pilihan. Sementara nak tunggu die memilih mainannya, aku sempat gaklah menyambar botol baru untuk Ryan.

Masa nie Ryan dah bangun dah..nasib baik die okay aje. Lepas dapat sebotol susu, kenyang la sekejap.

Dekat bahagian tengah KLCC nie Armani tgh buat promotion tau…Diamond for Man and Woman..baunya agak menarik jugaklah. Daddy Jack pernah ckp yang perfume die dah habis so die berkenan jugaklah ngan bau Armani nie.

Budak counter nie mmg baguslah..we all mintak free gift..mak aii banyaknya dapat. Die siap suruh we all gi counter kat Parkson lagi tuk ambik lagi gift. Trimas yer dik….murah rezeki mu.

Nie masa Daddy Jack nak gi bayar…masa menunggu nie, terserempak ngan a few of my students…amboi amboi..mentang-mentanglah duit PTPTN dah masuk, gi shopping yer..lepas nampak aku ngan Daddy Jack, semuanya tersipu-sipu..heheheheh.

Danish tak jumpa toys die kat Isetan, so diajaknya we all ke Toys R Us..hai kena pau nampaknya Mummy and Daddy yer. Still kat dalam nie tak dapat buat pilihan..ye la..toys si Danish nie aje dah penuh satu bilik…nie belum adiknya lagi…hai nasib baiklah dapat 2-2 lelaki..mainan boleh recycle ajelah.

Bila tanya nak aper..tak tahu nak jawab aper..last-last beli besball set aje…pandai pulak tu, dibelikannya Ryan punya sekali.

Muka puashati setelah dapat apa yang diinginkan…lepas dapat apa yang die nak, trus ajak balik…nnt dulu, Mummy punya belum beli lagi.

Actually, Mummy pun mcm Danish jugak, tak tahu nak beli aper..masuk MNG, ingatkan nak beli beg tapi baru aje beli 3 pasang beg bulan lepas..tetiba ternampak sesuatu yang berkenan di hati..harus la ambik..tak mahu tunggu lagi.

Apa yang aku beli..hmmmm nnt la reveal cos tak sempat ambik gambar barangan yang dibeli cos masa nie Ryan dah rimas cos nak tido dah.

Masa nie Ryan dah rimas cos nak tido…buku tu la yang Danish belikan untuk adik die. Masa tengah tolak stroller nie, die pun lelap sampailah sampai rumah.
This entry was posted in branded stuff, kids stuffs, KLCC, my family, playtime, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

2 Responses to KLCC-Shopping

  1. anak-anak you very very chubby ye esp ryan

  2. lily lotus says:

    geramnya tgk ryan! hehe..penuh kesabaran u tunggu daddy jack pilih baju..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s