Thanks, Kak Red

On Saturday, aku menerima tetamu kehormat…I was so stunned bila dia muncul di hadapan pintu rumah ku. Dahlah we all tengah berkemas rumah..mmg bersepah-sepah la keadaan rumah masa tu…punya tergamam nampak die kat depan rumah sampaikan lupa nak jemput masuk..apalah kau nie Gina. Memang aku ader terpikir nak ajak si dia jumpa buat pertama kali sebelum aku berangkat ke satu tempat yang agak jauh jugaklah..tapi tak sangka la pulak jumpa secara informal..maybe next time kiter jumpa secara formal yer, kak.

I got 2 paper bags from her..one is for the kids. Danish is so eager nak bukak sampai berebut-rebut ngan mak die..ye la tak sempat menyempat sgt. Ryan dapat Balls from Playskool and Danish dapat Ben 10 thermos. Punya suka..cos katanya ada Fourarms..manalah Mummy tahu anak oiii..terus disuruhnya isi air masak, nak minum terus..

Tetiba, Daddy Jack tanya…oooo Mummy Red bagi yer..kawan blogging you…hellooooo honey, bukan Mummy Red la tapi Red Mummy la..hehehehe. Danish tetiba ckp, adik punya toys pun die nak..ehhhh macam tu pulak.

This paper bags contain my stuffs pulak…

This are the stuffs that was given by Red Mummy..thanks Kak Red, I pun sebenarnya ader lagi barang nak kasik kat u, tapi dek terkejut punya psl just sempat bagi sebahagian dulu. Later, I’ll poskan ajelah yer. Aku mmg berhajat sgt nak carik telekung yang boleh dibawa untuk travel, ingatkan kalau Ibu gi Indon nnt nak kirim la, tak sangka la pulak boleh dapat from Kak Red.
Thanks again.
This entry was posted in gift, Kak Red. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s