Apologize

Just now baru tgh mengamuk ngan my class…aku cakap kat depan depa dok sibuk bercakap kat belakang..so saper nak dengar siapa nie? Bila bagi peluang nak cakap, tak nak pulak bercakap..Last2 aku packed everything, terus keluar dari kelas tu…ada jugak yang students kejar tapi disebabkan beberapa org yang buat hal, so semuanya kenalah.

Last semester pun jadi jugak..masa tu aku tengah mengandung..lagi tension…tgh nak buat test kat hall…cakap baik-baik tak mo dengar, last-last aku tinggalkan they all dalam dewan…tak lama lepas tu, dapat kad besar…nie pun Lin cakap…”akak tak lama lagi sure akak dapat card”, mmg betul pun.

I don’t like to scold or tinggikan suara to my students..to me, they all dah besar panjang, dah ada akal nak pikirkan yang baik atau buruk..
Advertisements
This entry was posted in creative side, myself, office matters, profession, Students. Bookmark the permalink.

3 Responses to Apologize

  1. Elyn says:

    hiks sonok gak dpt kad besar…. dulu berangan gak nk jd lecturer…. tp rase nyer i x mcm u kot …… penyabar!!

  2. woww..best dapat kad…hahaha..lenkali ko mintak diorang bagi kek plak mcm lecturer aku dulu..hampeh 😀

  3. lily lotus says:

    ahaks! best giler gini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s