Meeting and shopping

Yesterday, our department ada meeting regarding the MQA…kepada sesiapa yang tak tahu what is MQA…well MQA adalah sebuah badan berkanun yang bertanggungjawab mengawal kualiti pendidikan di Malaysia nie. Our dept nie MQA akan buat lawatan on April..tak lama lagi tu. Meeting nie dibuat untuk menubuhkan komuniti yang akan dipertanggungjawabkan untuk urusan MQA berjalan dengan lancar.

After the meeting, Lin asked me to accompany her to Kompleks PKNS. Memandangkan hari Jumaat rehat agak panjang, so aku on aje. Tak ramai orang sgt so agak selesa la sikit nak jalan-jalan. Selalunya kat kompleks nie agak ramai jugaklah orang nak shopping, gaji belum dapat, tunggu la minggu depan.

Tujuan Lin ajak aku temankan die untuk carikkan buku Yassin untuk goodies bag die nnt. Die nak kahwin somewhere in May..so tak lama lagi la tu.

Kat Kompleks PKNS nie ada satu aje kedai yang jual Yassin yang die nak tu tapi tak berepa berkenan di hati. Lagipun pilihan tak banyak lah.

Aku cadangkan die gi Jalan Masjid India Sabtu or Ahad.Kat situ lagu banyak pilihan la kot dan murah.
This entry was posted in myself, office matters, officemates, shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s