Monday yang boring

Ohhh this week, Daddy Jack tak ader…die bawak students gi field trip to Sabah selama seminggu….hmmm so that’s mean aku kena gi keje sorang-sorang la yer..tak kisahlah. Pagi semalam, sampai aje office, sunyi sepi..ramai yang cuti..cuma tinggal me and Ad sahaja kat office. Boring giler. Students pun tak ada cos mid term break baru bermula.

Untuk menghilangkan keboringan itu, aku mengambil keputusan untuk gi jalan-jalan kat Alam Sentral sambil cuci mata. Tetiba tekak nie rasa nak makan tomyam pulak. So, singgahlah kat Tomyam Fusion nie. Sambil tunggu tu, baca jugaklah buku Ayat-Ayat Cinta nie. Ramai yang kata cerita die best, so kalau nak lagi paham kena baca dulu buku die. Well..mcm boring la pulak…maybe my approach lain sikit kut, tgk movie dulu then baru baca buku.


Tu dia..my tomyam yang agak kepedasan..tapi sedap sgttttt. Isinya sikit aje tapi bawang dan segala sampah mmg banyak..tak kuasa nak ketepikannya.

Sepanjang ketiadaan Daddy Jack nie…I have to take the commuter from Shah Alam to KL Sentral…yessss..I do take the public transport. Jangan pikir aku tak pandai naik public transport…I’ve my own reason tau..heheheheh. Sampai KL Sentral, I’ve ask my cousin yang keje ngan Ayah to ambik I kat KL Sentral since Ayah ader sidang at Parlimen. Mmg cantiklah cos Ayah akan habis sidang at 730 pm so aku sampai KL Sentral pun at 630. This is my first time masuk kawasan Parlimen. So masa nak ambik ayah kat Lobby tu, nampak la a few familiar faces.
Advertisements
This entry was posted in Ayah, myself, office matters, Parlimen, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s